Bloemen

Afscheid is een emotioneel moment waar bloemen kunnen zeggen wat soms met woorden niet lukt. Bijvoorbeeld door lievelingsbloemen- en/of kleuren als uitgangspunt te nemen of door een persoonlijk of symbolisch voorwerp in het bloemstuk te verwerken.
Ook zien we steeds vaker dat genodigden een losse (lievelings)bloem meenemen, die in een mand wordt gestoken waardoor een prachtig boeket ontstaat. Het idee is dat zoveel mogelijk bloemen na afloop mee kunnen naar het woonhuis. Als liefdevolle, tastbare herinnering aan deze bijzondere dag.

 

Wij zijn zeer onder de indruk van de rouwbloemstukken die door Ruth Otten gemaakt worden. Net even anders, een eigen stijl, geen bloemstuk is hetzelfde en ieder bloemstuk wordt gemaakt naar de wensen van de nabestaanden.

 

Rouwbloemen zijn sfeerbepalend tijdens de uitvaart. U kunt ze bestellen bij uw favoriete bloemist of wellicht dat iemand in de familie goed is in bloemwerk. De bloemstyliste met wie wij regelmatig samenwerken is Ruth Otten. Bij “Bloemen van Ruth” staat de tijd nemen dan ook centraal. Persoonlijke aandacht en het vertolken van de juiste emotie in het bloemwerk vindt Ruth heel belangrijk. Exclusief voor onze families maakt zij de mooiste creaties.

 

“Bloemen van Ruth” is aangesloten bij “Afscheid met Bloemen”. Dit is een samenwerking tussen bloemen-detaillisten die al jarenlang en iedere dag weer, gedreven door hun passie, voor de klant het mooiste arrangement of boeket maken, wat op dat moment mogelijk is.