Kosten

 

Elke uitvaart is uniek en persoonlijk van aard. De kosten van een uitvaart hangen daarbij sterk af van uw eigen wensen en keuzes die u maakt. Een uitvaart kost gemiddeld tussen de € 5.000,– en € 9.000,–. Wij zijn van mening dat er voor elk beschikbaar budget een mooie en memorabele uitvaart mogelijk moet zijn.

 

Op basis van een persoonlijk gesprek en uw wensen maken wij een uitgebreide en duidelijke offerte voor de volledige begeleiding van de uitvaart. Ook zijn hierin de bijkomende kosten opgenomen voor het inhuren van diensten van derden, huren van locatie(s), inkoop van producten en eventuele reiskosten.
Wij werken zonder provisie, oftewel wij rekenen een vast tarief  van € 1.950,00 voor onze dienstverlening op basis van max. 25 uur. Hiervoor zijn wij in de gehele uitvaartweek beschikbaar (ook midden in de nacht, in het weekend en 24/7 bereikbaar). De inkoop van alle overige diensten en producten wordt zonder opslag aan u doorberekend.

 

In alle gevallen weet u waar u aan toe bent. Wij bespreken graag uw wensen in relatie tot de te verwachten kosten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Loft-Uitvaartbegeleiding-kosten-van-een-uitvaart-wat-kost-een-uitvaart-uitvaartbegeleiding-Heemstede-en-Haarlem