Kosten

 

Naast de persoonlijke benadering en zorg bewaakt Loft Uitvaartbegeleiding ook de kosten. Een uitvaart is een grote uitgave, waarbij de nabestaanden vaak helaas teveel betalen.
Loft Uitvaartbegeleiding garandeert eerlijke prijzen door te werken met een vast tarief voor onze dienstverlening op basis van 25 uur. Hiervoor zijn wij in de gehele uitvaartweek 24/7  beschikbaar (ook midden in de nacht, in het weekend). Er wordt geen winstmarge gerekend over de producten, leveranciers en externe diensten die worden ingekocht. Én wordt er geen toeslag gerekend op de avonduren of in het weekend.
Wij geven onafhankelijk advies én hebben géén afspraken met verzekeraars. U en uw wensen zijn voor ons leidend.

Hierdoor onderscheidt Loft Uitvaartbegeleiding zich van andere uitvaartondernemingen.

Loft-Uitvaartbegeleiding-kosten-van-een-uitvaart-wat-kost-een-uitvaart-uitvaartbegeleiding-Heemstede-en-Haarlem

Elke uitvaart (crematie of begrafenis) is uniek en persoonlijk van aard. De kosten van een uitvaart hangen daarbij sterk af van uw eigen wensen en keuzes die u maakt. Op basis van een persoonlijk gesprek en uw wensen maakt Loft Uitvaartbegeleiding een uitgebreide en duidelijke offerte voor de volledige begeleiding van de uitvaart. Ook zijn hierin de bijkomende kosten opgenomen voor het inhuren van diensten van derden, huren van locatie(s), inkoop van producten en eventuele reiskosten. Wij zijn van mening dat er voor elk beschikbaar budget een mooie en memorabele uitvaart mogelijk moet zijn.

 

In alle gevallen weet u waar u aan toe bent. Wij bespreken graag uw wensen in relatie tot de te verwachten kosten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.