Rustament®

 

Het Rustament® is een heel waardevol bewaarboekje, waarin u uw gedachten op papier kunt zetten over uw afscheid van het leven. Hoe dit past bij uw levenswijze, hoe u herinnerd wilt worden.

 

U kunt het vullen met wensen, ideeën, gedichten, teksten, tekeningen, enzovoort. Niets moet, alles mag. Neem de tijd, laat uw gedachten hierover gaan op een rustig moment, wanneer het u uitkomt, in alle rust. Of gebruik het als hulpmiddel om er met uw dierbaren over te praten.

 

Hoe mooi is het als u uw nabestaanden kunt ontzorgen door uw laatste wensen in dit boekje, uw eigen Rustament® op te schrijven en te bewaren? Wellicht heeft u nog wijzigingen door de tijd heen, u kunt het boekje altijd nog aanpassen.

Loft-Uitvaartbegeleiding-uitvaart-verzekering-uitvaartbegeleiding-Heemstede-Haarlem-Hoofddorp-Nieuw-Vennep-Bennebroek-Hillegom-begrafenisonderneming-uitvaartondernemer

Let’s make a memory…

Het Rustament® is tegen een kleine onkostenvergoeding van € 5,00 te verkrijgen (dit is exclusief verzendkosten). U kunt dit overmaken op bankrekeningnummer NL49INGB0007007970 t.n.v. Loft uitvaartbegeleiding, onder vermelding van: Rustament® en uw naam en adres. U kunt uiteraard ook een mail aan ons sturen met uw gegevens. Het Rustament® zal na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk aan u worden toegezonden.

 

Een gedeelte van de opbrengst zullen wij doneren aan Stichting Bretels te Haarlem. De Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen waarvan een of beide ouders komt te overlijden of overleden is. Het is daarbij niet van belang wat de reden van het overlijden is. Onder jonge gezinnen verstaan we gezinnen waarvan het jongste kind maximaal achttien jaar oud is. Daarnaast richten we ons in eerste instantie op gezinnen die woonachtig zijn in (de regio) Haarlem, Haarlemmermeer en de gemeenten in de Bollenstreek.

Het prachtige nummer “Laatste wens”, geschreven en zongen door Paul van Vliet