Over Loft Uitvaartbegeleiding

 

Het team van Loft Uitvaartbegeleiding stelt zich hier graag aan u voor.

COLINDA VELDMAN, uitvaartbegeleidster

 

Mijn naam is Colinda Veldman, sinds 2015 de trotse eigenaar van Loft Uitvaartbegeleiding.
Loft staat voor loyaal, open, flexibel en transparant.

 

Kern: we doen het samen! Een vertrouwd en betrouwbaar houvast bij het maken van keuzes. Een steun voor u bij het organiseren van een loft-waardig afscheid.

 

Ik neem graag de praktische en organisatorische zorgen bij u weg. Ik luister naar uw wensen en persoonlijke verhalen, waarna ik u ideeën kan aanreiken die bij u en/of uw dierbare passen. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart houd ik dagelijks contact met u, en overleggen wij over alle te nemen beslissingen. Hierdoor krijgt u alle ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare. Persoonlijke begeleiding voor een eerlijke prijs, oftewel zonder opslag op de in te kopen productenen en dienstverlening.

 

Inmiddels heb ik al vele families begeleid bij het creëren van een passend afscheid van hun dierbare. Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart ben ik de uitvaartbegeleider, de supporter in het proces, de wegwijzer, de steunpilaar, de regelaar.

 

In 2018 ben ik door Alzheimer Nederland gecertificeerd als Dementievriendelijke uitvaartverzorger.

 

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij de Stichting Bretels, die zich inzet voor jonge gezinnen waarvan een van de ouders is of komt te overlijden. De stichting voorziet in de individuele behoefte en organiseert bijeenkomsten voor de ouders en de kinderen.

WALING WESTRA, gastheer / marketing

 

Mijn naam is Waling Westra, geboren in 1959 en woonachtig in Heemstede. Ik heb een marktonderzoek- en marketingachtergrond en ervaringen opgebouwd bij diverse middelgrote en grote bedrijven in Nederland. Vanaf 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en heb diverse initiatieven en bedrijven tot ontplooiing gebracht. Je kunt me omschrijven als een enthousiaste, loyale, breed georiënteerde, resultaatgerichte manager voor klantgerichte organisaties. Down-to-earth met een hands-on-mentaliteit.

 

Vanaf het moment dat Colinda is begonnen met Loft Uitvaartbegeleiding heb ik haar ondersteund met allerlei marketingactiviteiten. Daarnaast help ik haar als gastheer op de dag van de uitvaart. Deze taken zijn zeer uiteenlopend van aard. In alle gevallen blijft Colinda het eerste aanspreekpunt voor de nabestaanden.

ANNET BRÖKER, ceremoniebegeleidster / gastvrouw

 

Ieder mens heeft zijn of haar eigen levensverhaal. Om goed afscheid te kunnen nemen is het belangrijk dat het eigen persoonlijke verhaal verteld wordt tijdens het afscheid. Een verhaal dat achterblijft en vooral veel troost geeft als blijvende herinnering.

 

Mijn werk richt zich op het vormgeven aan de afscheidsceremonie.
Met aandacht en een luisterend oor ondersteun ik u graag om met woorden een waardig, mooi en passend afscheid te maken.

 

Zeker ook mijn rol als gastvrouw speelt een belangrijke rol om in aanloop naar en tijdens de uitvaartceremonie er voor u te zijn.

In tijden dat u met iemand van gedachten wilt wisselen over uw leven, er behoefte is aan troost of wanneer u het verhaal over uw leven wilt vertellen kom ik graag naast u zitten.

 

Ik luister naar uw wensen en uw verhaal en ondersteun u met oprechte aandacht om samen met Colinda toe te werken naar de persoonlijke plechtigheid.

loft-uitvaartbegeleiding-annet-broker-uitvaart-afscheid-ceremoniebegeleider-gastvrouw-begrafenis-crematie-heemstede-hoofddorp-nieuw-vennep

RUTH OTTEN, bloemiste

 

Afscheid nemen is emotie, bloemen zijn ook emotie. Mijn passie is om met prachtige- en kleurrijke bloemen deze emotie vorm te geven in bijzondere en persoonlijke rouwarrangementen.

 

Na mijn ervaring als bloemist/arrangeur ben ik, Ruth Otten, in 2013 mijn eigen bedrijf “Bloemen van Ruth” gestart. Vanuit mijn atelier verzorg ik rouwarrangementen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer e.o.

 

Naast een persoonlijk gesprek bij u thuis en het maken van het rouwarrangement bied ik ook de mogelijkheid om de verdere verzorging van het rouwwerk op me te nemen.

 

Sinds 2016 ben ik partner bij “Afscheid met Bloemen”. Een online-service voor rouwarrangementen met passie voor mooi en bijzonder rouwbloemwerk.

loft-uitvaartbegeleiding-bloemen-ruth-otten-bloemiste-uitvaart-afscheid-heemstede-hoofddorp-nieuw-vennep