Over Loft Uitvaartbegeleiding

 

Het team van Loft Uitvaartbegeleiding stelt zich hier graag aan u voor.

COLINDA VELDMAN, uitvaartbegeleidster

 

Mijn naam is Colinda Veldman, ik ben geboren in 1967 en woonachtig in Heemstede. Ruim 30 jaar heb ik gewerkt in diverse functies bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Naarmate ik langer werkzaam was in deze branche, werd dit werk naar mijn mening te zakelijk en te onpersoonlijk. Daardoor heb ik besloten de stap te maken naar de uitvaartbranche. Een branche waarin mijn persoonlijkheid en betrokkenheid veel meer tot zijn recht komt.

 

In 2013 heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd. Daarna heb ik ervaring opgedaan in de uitvaartbranche, waarbij mijn organisatorische talenten naar voren kwamen. Het ontzorgen van mensen, die geconfronteerd (gaan) worden met een overlijden, geeft mij veel voldoening.

 

Ik neem graag de praktische en organisatorische zorgen bij u weg. Ik luister naar uw wensen en persoonlijke verhalen, waarna ik u ideeën kan aanreiken die bij u passen. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart houd ik dagelijks contact met u, en overleggen wij over alle te nemen beslissingen. Hierdoor krijgt u alle ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare.

WALING WESTRA, gastheer / marketing

 

Mijn naam is Waling Westra, geboren in 1959 en woonachtig in Heemstede. Ik heb een marktonderzoek- en marketingachtergrond en ervaringen opgebouwd bij diverse middelgrote en grote bedrijven in Nederland. Vanaf 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en heb diverse initiatieven en bedrijven tot ontplooiing gebracht. Je kunt me omschrijven als een enthousiaste, loyale, breed georiënteerde, resultaatgerichte manager voor klantgerichte organisaties. Down-to-earth met een hands-on-mentaliteit.

 

Vanaf het moment dat Colinda is begonnen met Loft Uitvaartbegeleiding heb ik haar ondersteund met allerlei marketingactiviteiten. Daarnaast help ik haar als gastheer op de dag van de uitvaart. Deze taken zijn zeer uiteenlopend van aard. In alle gevallen blijft Colinda het eerste aanspreekpunt voor de nabestaanden.

SUZANNE MOSER, gastvrouw

 

Mijn naam is Suzanne Moser, ik ben geboren in 1973 en woonachtig in Nieuw Vennep. In mijn dagelijks leven ben ik vooral moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar.

 

In 2013 ben ik vrijwilligerswerk gaan doen als gastvrouw in het Adamas inloophuis in Nieuw Vennep, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en sinds 2015 ben ik ook als gastvrouw te vinden in het oncologie-centrum in het Spaarne gasthuis. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij stichting Bretels, een stichting die houvast biedt aan jonge gezinnen die te maken krijgen met verlies van een ouder.

 

Vanaf maart 2017 heb ik het genoegen Colinda te ondersteunen in haar taak als uitvaartbegeleider. Ik voel mij hier helemaal op mijn plek omdat deze rol mooi aansluit op mijn vrijwilligerswerk en eigenschappen als een positieve, dienstverlenende instelling, geduld en empathisch vermogen. Ik hoop samen met Colinda en Waling het verschil te maken voor iedereen die met verlies te maken krijgt.