Referenties

 

Hieronder kunt u ervaringen van anderen met Loft Uitvaartbegeleiding lezen. Bent u tevreden over onze begeleiding en wilt u dat ook delen? Laat dan een bericht achter met behulp van het formulier op deze pagina.

grafmonument-boomschijf-natuur-referentie-afscheid-uitvaart-loft-bennebroek-heemstede-haarlem

 

 

Wij vonden de persoonlijke benadering en professionele hulp bij de uitvaart heel fijn.

Alles is op een prettige manier gedaan, en alles even respectvol.

 

-fam. vdB.

bijzonder afscheid-uitvaart-crematie-loft-begrafenisDe inlevende manier van werken en jullie wens er een mooie uitvaart van te maken hebben wij zeer op prijs gesteld.
Wij vonden het fijn dat wij het gevoel hadden dat jullie alle tijd en ruimte hadden en dat wij uniek/bijzonder waren.
De betrokken, adequate en empathische begeleiding was echt heel fijn.

 

-fam. V-S.

referentie-mooi-afscheid-loft-bennebroek-uitvaart-kerk

 

De persoonlijke betrokkenheid, het doortastende handelen, de goede bereikbaarheid en het accuraat nakomen van de afspraken stelden wij zeer op prijs.

 

-mevr. N. Koppers-Meijer

referentie-loft-uitvaartbegeleiding-afscheid-jonge-vader-hoofddorp-heemstede-haarlem

Helaas is mijn partner op jonge leeftijd plots overleden.  Het geduld van Colinda heb ik zeer op prijs gesteld. Van de een op de andere dag stond mijn leven op zijn kop. Colinda heeft mij de ruimte gegeven om geen overhaaste beslissingen te nemen. Loft heeft mij en onze dochter geholpen om er een passend afscheid van te maken. Ik kan hier met een tevreden gevoel naar terugkijken.

-Aurélie

afscheid-uitvaart-begrafenis-crematie-referentie-dankbaar-uitvaartfilm-haarlem-heemstede-driehuis-hoofddorp-nieuwvennep-bennebroek-lisse-heemstede

 

We hebben normaal alleen zakelijk contact maar ik heb heel blij dat Colinda de uitvaart van mijn moeder heeft begeleid. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het afrondingsgesprek – en vooral tussen die twee gesprekken in – deskundig, transparent, betrokken, warm, geduldig, sturend, . Kortom Top!

 

-Ben van der Goes (uitvaartfilm.eu)

loft-uitvaartbegeleiding-referentie-shantykoor-zilk-afscheid-crematorium

 

Hallo Colinda

 

Gisterenavond ben ik weer voor het eerst naar de repetitie van het Shantykoor geweest.

‘n Groot aantal van de mannen sprak me aan over de crematie van Piet. Iedereen was vol lof.

Later kwam een van de mannen naar me toe en zei: “Ik ben al bij veel uitvaarten en crematies geweest, maar ik heb nog nooit zoiets prachtigs ervaren als bij de crematie van Piet.” Hij zei: “ik ben er vol van, zo liefdevol en toch ook heel ontroerend”.

Ik vond dat ‘n groot compliment naar ons gezin, maar ook voor jou.

Jij hebt ons begeleid en ‘n soort bij de hand genomen en soms ook misschien ‘n beetje bijgestuurd, maar uiteindelijk hebben we het met z’n allen gedaan.

 

We zijn heel tevreden hoe alles is verlopen en ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. We kregen goed advies, maar konden zelf kiezen. Die “vrijheid” hebben we erg gewaardeerd. We zijn dankbaar voor alle zorg en ondersteuning en raden Loft Uitvaartbegeleiding bij anderen zeker aan!

 

Met vr. groet,

-Nel Geerlings

referentie-loft-uitvaartbegeleiding-uitvaart-begrafenis-crematie-lisse-haarlem-heemstede-nieuw-vennep-hillegom-hoofddorp

 

 

Fijn om samen met jou de uitvaart van mijn vader tot een prachtige uitvaart te maken. nogmaals bedankt voor alles.

 

-Bianca Smit

referentie-loft-uitvaartbegeleiding-afscheid-crematie-begeleiding-bennebroek-haarlemmermeer-heemstede-tevreden-review-overlijden-uitvaart-begrafenisondernemer

 

Het meedenken en de flexibiliteit die we bij Colinda ervaren hebben heeft ons, ondanks het verdriet, erg goed gedaan.

Een gedegen aanpak bij de uitvaart van mijn vrouw. Werkelijk alles werd mij uit handen genomen. Fijn ook om extra goed begeleid te worden bij dit grote verlies. Ook de nazorg om nog een evaluatie te houden was heel prettig.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het maatwerk. Het is een onvergetelijke crematie geworden.

 

-Guus Braam

referentie-loft-uitvaartbegeleiding-afscheid-crematie-begeleiding-bennebroek-haarlemmermeer-heemstede-tevreden-review-overlijden-uitvaart-begrafenisondernemer

 

De persoonlijke benadering en aandacht hebben we zeer op prijs gesteld.

Voor iedereen die met een overlijden te maken krijgt is Loft Uitvaartbegeleiding aan te raden.

 

-C. Beerendonk

afscheid-uitvaart-referentie-loft-uitvaartbegeleiding-heemstede-haarlem-haarlemmermeer-verlies-dankbaar

 

Dankzij de professionele en toegewijde begeleiding van Colinda hebben wij ondanks het enorme verdriet en tijdsdruk op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder.
Colinda was daarbij altijd betrokken, oprecht geïnteresseerd, assertief en ideeën aandragend wanneer nodig. Dat voelde ze haarfijn aan.

 

Heel veel dank hiervoor Colinda.

 

-Alexander Westerwoudt

aquarel-referentie-loft-uitvaartbegeleiding-afscheid-haarlem-heemstede-hillegom-haarlemmermeer
Lieve Colinda,

 

Na de fijne, persoonlijke begeleiding bij het afscheid van onze mama in 2016 was het voor onze papa vanzelfsprekend dat wij jou weer zouden bellen als hij kwam te overlijden. Wederom hebben wij dezelfde warmte en betrokkenheid ervaren. We hebben samen gelachen en gehuild en dankzij jou hebben we weer op een mooie ongedwongen manier afscheid van onze papa kunnen nemen. Ook onze gasten hebben dit afscheid als heel fijn ervaren.
De samenwerking met jou hebben we beide keren als heel plezierig ervaren.  Onze dank voor alle goede zorgen.

 

-Kusjes van de zusjes Van der Park

afscheid-loft-uitvaartbegeleiding-haarlem-heemstede-hoofddorp-nieuwvennep-overlijden-dank

 

De betrokkenheid en persoonlijke aanpak stelden wij zeer op prijs.
Persoonlijke aandacht is fijn in zo’n verdrietige periode.  

 

-fam. van R.

Referenties-Loft-Uitvaartbegeleiding-Hoofddorp-Heemstede-Haarlem-Nieuwvennep
Het was een liefdevolle begeleiding en er was voor ons als nabestaanden veel ruimte m.b.t. onze wensen.  De sfeer was ontspannen en het gaf ons een vertrouwd gevoel. Het houten condoleanceboek en de naslagmap zijn prachtig! Het laatste wensenboekje “Rustament” is heel nuttig.
Bedankt!!

 

-Gon

Lieve Colinda,

 

Bewust begin ik met lieve. Dit geeft weer hoe we jouw begeleiding hebben ervaren bij het organiseren en verzorgen van het afscheid van onze papa en het regelen van alle formaliteiten die daarbij komen kijken. Op een betrokken en zeer persoonlijke manier heb je ons in de eerste dagen na papa’s overlijden bijgestaan met raad en daad. En ervoor gezorgd dat het afscheid was dat paste bij papa en hoe wij het voor ogen hadden. Niks opdringen, meedenken, details. Chapeau!

 

Ook namens mama wil ik je heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. In deze periode ben je voor ons van onschatbare waarde geweest. Mama heeft dat ook zeer gewaardeerd.

 

-Hartelijke groet van Carla, zeker ook namens mama en mijn zusjes

We zijn dankbaar voor alles wat je voor en met ons hebt gedaan voor een waardig afscheid en een bijzondere dienst en begrafenis. Op een dag als vandaag merk je toch.. afscheid nemen bestaat niet. Justin leeft voort in vele harten. Justin is 24 jaar geleden geboren en in ons leven gekomen en dat vieren we vandaag vrijdag de 13e.

 

-Joost Valkblog-loft-uitvaartbegeleiding-afscheid-haarlem-heemstede-haarlemmermeer

bloesem-uitvaart-afscheid-elswout-orangerie-loft-uitvaartbegeleiding-haarlem-heemstede-haarlemmermeer

Colinda,

 

Het was prachtig. Niet beter kunnen wensen. Nu even uitrusten.

 

Heel veel dank aan jou, Hans, Theo, Monique en Linda.

 

-Jan Willem

referentie-loft-uitvaartbegeleiding-nostaligische-uitvaartbusColinda,

 

U heeft in goede samenwerking met de familie van het afscheid van Madelon een zeer indrukwekkende gebeurtenis gemaakt.
Daar wil ik U hartelijk dank voor zeggen.

 

-Henk Geurts

Beste Colinda,

 

Gisteren hebben Karen, Astrid en ik een klein borreltje gedronken op de sterfdag van onze vader en tussen alle lieve brieven en kaarten die we hebben ontvangen naar aanleiding van het overlijden van onze moeder.
Vooraf waren we even bij het graf en deze was net weer in mooie staat gebracht door de firma Boot (die hebben een uitstekende service verleend om het graf weer zo snel in orde te maken. Ik heb hen daarvoor bedankt en gecomplimenteerd).

 

Ook een heel groot dankjewel en compliment aan jou voor een uitstekend verlopen uitvaart. Het was een heel mooi afscheid, die ons nog vele jaren zal bijblijven en waar we met heel veel warmte (en emotie) aan zullen terugdenken.

 

Je persoonlijke benadering, je organisatie talent en het meevoelen en meedenken heeft ons enorm geholpen om dit afscheid op deze mooie manier vorm te geven (en ik denk dat onze vader voor het zonnetje heeft gezorgd).

Dus nogmaals onze grote dank, ook aan Waling.

 

 

− Met groeten, Roland, mede namens Karen en Astrid

Lieve Colinda,

 

Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken voor de manier waarop je onze familie hebt begeleid na het overlijden van onze vader.
Dit was zeker niet makkelijk omdat in de familie niet alles soepel verliep, maar door jouw betrokkenheid en die van Waling heeft mijn vader zijn afscheid gehad die hij heeft verdiend.
Dank je wel  voor een luisterend oor en je persoonlijke belangstelling en warmte.
Je hebt het fantastisch gedaan!!!   Mijn complimenten!

 

-Dikke kus Marion

 

Een uitvaart regelen. Altijd gedacht dat dat een kwestie was van een planning maken en wat dingen regelen. Een kaart laten drukken, een kist regelen, vervoer, locatie, een programma voor de dag in elkaar draaien. Totdat je er zelf bij betrokken raakt en merkt wat verdriet met je doet. Wat verdriet met anderen doet. Hoe ratio, orde en overzicht kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hoe complex verhoudingen en belangen kunnen komen te liggen als degene waar het over gaat zelf niet meer kan spreken.
En complex waren de verhoudingen Colinda, groot de emoties en immens het verdriet bij iedereen. Ik kijk met bewondering, respect en dankbaarheid terug op de manier waarop jij daar doorheen bewoog en er telkens voor zorgde dat we verder kwamen. Dat lukt alleen als er een vorm van betrokkenheid is die verder gaat dan de zakelijke betrokkenheid. En dat voelde ik.

Dus ik dank jou en je hele team. Jullie hebben er voor gezorgd dat de moeder van mijn zoon, ondanks alle hobbels die genomen moesten worden, de uitvaart heeft gekregen die ze voor ogen had. En dat mijn zoon en ik, en ik denk velen met ons, terugkijken op een bijzonder en mooi afscheid van een bijzonder en ontzettend mooi mens.

 

− Ed

 

Colinda heeft (met haar team) een heel bijzonder afscheid van onze lieve vriendin op een waardige manier uitgevoerd. Ondanks het verdriet was het een mooie dag en door Colinda perfect geregeld en uitgevoerd.

Heel mooi om  te zien hoe jij met je persoonlijke betrokkenheid en zakelijke perfectie de dag tot een bijzondere hebt weten te maken.

 

Een prachtig afscheid van een mooi mens,
je hebt het fantastisch gedaan Colinda.

 

– Alice

 

Colinda heeft de uitvaart van onze plotseling overleden 88-jarige vader prima begeleid.

Colinda is een prettig, rustig iemand die de wensen van de drie totaal verschillende kinderen perfect aanvoelde en naar ieders tevredenheid (ook die van onze moeder) geregeld heeft.

Voor een volgende uitvaart zullen we zeker van de diensten van Colinda gebruik gaan maken.

 

− Groetjes, Karen

 

Zodra ik wist dat mijn moeder niet lang meer bij ons zou zijn heb ik contact opgenomen met Colinda en een paar hele fijne oriënterende gesprekken gehad over haar komende uitvaart. Mijn moeder had zelf ook een aantal dingen bedacht zoals de muziek en de tekst op de kaart. Direct na mijn moeders overlijden heeft Colinda bedacht dat een standaard kaart niet aan de orde zou zijn en uiteindelijk hebben we een prachtige originele kaart laten drukken waarbij de inbreng van Colinda onmisbaar was.  Samen hebben we een mooi draaiboek gemaakt voor de  uitvaart waarbij mijn moeders wensen en de mijne prachtig in elkaar overliepen.

 

De rust, creativiteit, steun en veel attente momenten hebben het hele proces draaglijk voor mij gemaakt. Wat een goede begeleiding en respect voor wat de wensen waren. Het is een heel mooie lieflijke uitvaart geworden waarbij de prachtige wilgen tenen mand waarin mijn moeder lag bijzondere aandacht kreeg van de gasten. Ik wil Colinda en Waling bedanken voor de meer dan goede zorgen en nazorg.

 

− Dikke kus, Yvonne

img_7024

 

Wat is het fijn als je tijdens een periode van verdriet wordt bijgestaan door iemand die je vertrouwt omdat je haar kent als een integer, betrokken en empathisch persoon. En wat is het fijn als diegene je dan, ondanks het verdriet, ook af en toe aan het lachen kan maken en dan ook nog met creatieve ideeën komt.

 

Wat zijn wij blij dat jij, Colinda, voor ons die persoon was, die na het overlijden van onze moeder onze steun en toeverlaat kon zijn, zodat we met elkaar een prachtig afscheid voor onze moeder hebben kunnen organiseren. Dank je wel!

 

− Jet Flieger en Ingeborg Zuidervaart

crematorium-haarlem-jongvolwassene-uitvaart-2

Colinda,

 

Ik wil je bedanken voor het grootste cadeau dat je mij, moeder van Jason Owen Burke, hebt gegeven, namelijk compassie met een grote C.
Jij moest mij vertellen dat ik mijn geliefde, dierbare zoon niet meer kon zien,
Je gaf me antwoord op al mijn ongemakkelijke vragen die zo belangrijk voor mij waren.
Waling, dank voor je ondersteuning de eerste keer dat ik mijn kind “zag” in Nieuw Vennep.

 

Colinda, je hebt moeten laveren tussen bijzonder gevoelige familieverhoudingen en dat heb je zo integer gedaan.
Je hebt mij enorm geholpen door op de juiste tijd de juiste vragen aan mij te stellen. Ik dank je daarvoor vanuit mijn hart.

 

Mijn zoon Elmer vroeg mij wie hij moest bellen om de uitvaart te regelen, na een eerdere ervaring kon dit voor mij alleen maar Loft zijn.

 

− Lieve groet, José Voorma, moeder van Jason en Elmer Burke

foto bikker 2

Beste Colinda,

 

Graag zou ik je via deze weg alsnog persoonlijk willen bedanken voor de manier waarop je onze familie begeleid hebt in eigenlijk gewoon alles wat op ons af kwam na het overlijden van mijn vader.

 

De details waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben, je zorg voor mijn moeder en de manier waarop je de regie in handen nam waren hartverwarmend. Dank zij de manier waarop jullie ons hebben ontzorgd, was er voor ons alle ruimte om invulling te geven aan het creatieve proces, waarin wij onze gevoelens op de juiste manier hebben kunnen vertalen tijdens de plechtigheid.

 

Nogmaals onze hartelijke dank, ook aan Waling!

 

− Kees Bikker

DSC_0401

 

Lieve Colinda,

 

Wat ben ik dankbaar dat jij op ons pad bent gekomen nadat mijn vader is overleden.
Je bent een vrouw met mensenkennis en had al snel in de gaten dat het afscheid van mijn vader heel bijzonder moest zijn. Alles was mogelijk en jij hebt mij en mijn moeder enorm geholpen om alles te laten verlopen zoals wij dat zo duidelijk voor ogen hadden.

 

Dankzij jouw warme betrokkenheid, inzet, luisterend oor en lieve zorg voor mijn vader en voor ons als nabestaanden heeft mijn vader het afscheid gehad wat hij heeft verdiend ! Dat waarderen wij heel erg.
Ook Waling ontzettend bedankt voor jouw warme belangstelling en hartelijkheid.

 

Colinda, wij zullen jou en je team nooit vergeten en wensen jullie toe dat jullie nog heel veel mensen hetzelfde goede gevoel bij een afscheid mogen geven ! Jullie zijn KANJERS !

 

– Liefs, Alexandra

vlinder

 

Prima begeleiding door Colinda en Waling. Veel kennis en kunde, prettig om deze mensen dagelijks over de vloer te hebben. Alle ruimte voor onze persoonlijke wensen. Persoonlijk. Dag van de uitvaart was fijn, oog voor detail, bijv zelf de kist in de auto doen,  zelf de deur dichtdoen. Dienst goed begeleid door Colinda en Waling. Fijn dat ik alles uit handen kon geven. Alle lof.

 

− G.B.

spoor

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Jullie service en hulp is echt persoonlijk. Dankzij jullie hebben we op de mooist mogelijke manier afscheid van onze zoon kunnen nemen. Onze dank daarvoor.

 

− L.

Ik vond de ondersteuning van Loft Uitvaartbegeleiding bij het overlijden van onze vader/opa prettig en professioneel. We hadden het gevoel dat de rode draad van het hele gebeuren door jullie op een prettige, respectvolle manier werd bewaakt en zonodig werd ondersteund en bijgestuurd.  Dat is erg prettig op momenten dat er in korte tijd veel geregeld moet worden, emoties op je af komen en je toch niets over het hoofd mag zien! Bedankt daarvoor!

 

– Herman Wolff

ref meer 3

 

Colinda heeft de uitvaart van mijn schoonmoeder verzorgd. Heel betrokken, deskundig en meedenkend. Ze wist op het juiste moment het juiste te doen of te zeggen en heeft van de uitvaart een mooi geheel gemaakt.

 

Ik kan alleen maar zeggen: Chapeau en bedankt.

 

– Nancy van der Meer

 

Colinda heeft de uitvaart van mijn vader heel goed begeleid. Zeker aan te bevelen!

Goede zorg en begeleiding, stond open voor onze verhalen, gaf adviezen en reikte ideeen aan.

 

– Anja

Colinda heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. Haar wensen waren specifiek, besloten en zonder poespas. Dat maakt het niet echt gemakkelijk voor een begeleidster, maar het is fantastisch geregeld. Colinda weet heel goed de sfeer te proeven, in dit geval aanwezig zijn, maar op de achtergrond. Zij heeft gezorgd dat wij geen zorgen hadden, alles is geregeld. Bovendien met enkele simpele, maar o zulke mooie ideeën een uitvaart verzorgd die voor dit kleine gezelschap zeer bijzonder was. Zeer aan te bevelen.

 

– A. van Grootveld

 

 

Colinda heeft voor ons de uitvaart van mijn vrouw begeleid.

 

Wij hebben als familie, de kinderen en ondergetekende, erg goede herinneringen aan de samenwerking en de klik die wij hadden met Colinda, tijdens het laatste afscheid van onze moeder en mijn vrouw.
Haar hoge betrokkenheid, inzet en deskundigheid hebben er toe geleid dat de uitvaart waardig en precies zoals wij wilden verlopen is.
Met haar inbreng over de vele mogelijkheden die er bij een uitvaart zijn, toonde zij haar creativiteit in het bereiken van oplossingen.

 

Ook de organisatie en haar presentatie tijdens de plechtigheid hebben mede ertoe bijgedragen dat wij met een goed gevoel terug denken aan die dag, je kunt het maar een keer goed doen.

 

Vandaar dat ik haar zeker aanbevelingswaardig vind.

 

– Frans van Schayk

Aanhef *

Achternaam *

E-mailadres *

Bericht

* = verplicht veld