Wereldlichtjesdag Haarlemmermeer

 

Zondag 9 december 2018

 

Geen kind is zo aanwezig als het kind waarnaar wordt verlangd. Wij herdenken die dag alle overleden kinderen ongeacht hoe lang geleden ze zijn gestorven en ongeacht de doodsoorzaak. Om te herdenken, te delen, herinneringen op te halen en troost te vinden en te schenken wordt elke 2e zondag in december in de gehele wereld Wereldlichtjesdag georganiseerd.

 

Samen met de vrijwilligers van Algemene Begraafplaats De Iepenhof en de Gemeente Haarlemmermeer organiseren wij een samenzijn op de Algemene Begraafplaats De Iepenhof aan de Achterweg 42 in Hoofddorp, met als doel de wereld letterlijk wat lichter maken voor alle mensen die een kind verloren hebben.

 

Met warm hart nodigen wij ouders, familie en vrienden van kinderen uit, die niet meer bij ons zijn, om samen stil te staan in warme en liefdevolle herinnering.

 

 

In het donker komen we samen
Om licht te laten schijnen
Van kaarsen die vertellen
Dat de liefde nooit zal verdwijnen

 

flyer wereldlichtjesdag-haarlemmermeer-loft-uitvaartbegeleiding-herdenken-gemis-overleden-kind-licht-muziek

Programma
18.30 uur – Inloop
18.45 uur – Ceremonie
19.00 uur – Aansteken van de kaarsen en oplezen van de namen van de kinderen
19.15 uur –  Gelegenheid tot napraten
19.45 uur – Afsluiting

 

U komt toch ook?   Tip: kleed u warm aan!

Aanmelden

Het is fijn als u zich vooraf aanmeldt, dan zorgen wij ervoor dat er een kaarsje en een vlinder voor uw kind(je) klaar liggen.  Als u geen kans ziet zich hier aan te melden, ook dan bent u van harte welkom.

Logo-wereldlichtjesdag-Haarlemmermeer-herdenken-afscheid-kind-overleden

Organisatie
Wereldlichtjesdag Haarlemmermeer wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlemmermeer, vrijwiligers begraafplaats De Iepenhof, Houtmetpassie.nl, Bakker Gerard, Bloemen van Ruth, Basic Matters, Uitvaartfilm.eu, Foto Gans en Monumenti Gedenktekens.